Att jag inte dog. Suuuupergott! Trots att jag missade att pudra över parmesanost och persilja innan jag tog bilden...
2-3 portioner
8 st små tortillabröd
200 g kantareller
1 st schalottenlök
1-2 pressade vitlöksklyftor
färskost
finriven parmesan
1-2 dl riven mozzarella
150 g fetaost
2 msk finhackad persilja
salt, peppar
smör till stekning
Gör så här:
1.
Rensa kantarellerna. Finhacka schalottenlöken. Lägg svampen i en torr stekpanna och stek tills vätskan är borta. Tillsätt sen 3 msk smör, schalottenlök, vitlök, salt och peppar.
2.
Bre färskost över varje tortilla och smula över fetaost. Tillsätt riven mozzarella, svampen och finhackad persilja.
3.
Stek på låg värme tills osten smälter och brödet får en gyllene yta. Vik ihop.
ÄT och NJUT!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar