4 port.
4 kycklingfiléer
1 lök
2 vitlöksklyftor
2 röda paprikor
1 dl sweet chilisås
1 msk kycklingfond
1/2 lime - saften
3 dl creme fraiche
2 dl grädde
1 tsk paprikapulver
salt, peppar
ris
Gör så här:
1.
Finhacka lök och vitlök.
2.
Skär paprika i mindre bitar.
3.
Strimla kycklingen
4.
Hetta upp stekpannan med smör, stek kycklingen tills den får färg. Salta, peppra.
5.
Tillsätt lök o vitlök o stek tills löken blir mjuk.
6.
I med paprika, sweet chilisås, grädde, creme fraiche och fond.
7.
Låt puttra 10 min.
8.
Smaka av med salt, peppar och paprikapulver.
9.
Pressa över lime.
10.
Servera med ris.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar