(bild- och receptkälla mittkok.expressen.se)
En av mina favoritpastarätter. Sååå gott!
2 port.
200 g pasta
1 st röd chili
3 st vitlöksklyftor
1 bladpersilja till servering
0,5 dl olivolja
flingsalt, svartpeppar
1 dl riven peccorinoost eller parmesanost
Gör så här:
1.
Börja med att koka upp pastavattnet.
2.
Hacka chilin och vitlöken fint.
3.
Salta pastvattnet och häll i pastan.
4.
Hetta upp en kastrull med olivoljan.
5.
Häll i vitlöken och chilin. Fräs utan att ta färg tills pastan är al dente.
6.
Häll i den färdiga pastan i kastrullen, tillsätt osten och låt allt blandas i 1 min.
7.
Smaka av med salt och peppar.
8.
Toppa med persilja och parmesan.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar