(bild- och receptkälla citygross.se)
Oj så gott! Som ett mellanting mellan tacos och chiliconcarne, som sonen sa. Jag skulle säga som en "fräschare" tacofärs.
4 port.
4 dl ris
1 st rödlök
1 st vitlöksklyfta
500 g blandfärs
1 msk raps/matolja
1 tsk paprikapulver
1 tsk spiskummin
1 krm cayennepeppar
0.5 tsk salt
2 msk tomatpuré
2 dl vatten
0,5 dl chilisås
Gör så här:
1.
Koka ris enligt anvisningarna på förpackningen.
2.
Skala och hacka lök och vitlök.
3.
Stek färsen, löken och vitlöken i olja tillsammans med paprikapulver, spiskummin, cayennepeppar och salt. Rör i tomatpuré, vatten och chilisås.
4.
Servera med sallad på gurka, tomat och grönsallad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar