Himmel så gott!
Jag skippade chili crisp oil och det kändes verkligen inte som att det fattades nåt. Så. Himla. Gott.
Sås:
400 ml kokosmjölk
2 msk röd curry pasta
2 vitlöksklyftor
1 tsk färsk ingefära
3 msk japansk soja
1,5 mak risvinsvinäger
1 msk sesamolja
2 st pak choy
400 g drypfrysta dumplings
chili crisp oil
sesamfrön
färsk koriander
Gör så här:
1.
Sätt ugnen på 200 grader.
2.
Häll alla ingredienser till såsen direkt i en ugnsform och rör ihop tills den är helt slät. Skär pak choy i mindre bitar och vänd ner i såse. Tillsätt frysta dumplings och se till att de täcks ordentligt av såsen.
3.
Grädda mitt i ugnen i 15-20 minuter, eller tills dumplingsen är genomvarma och tillagade.
4.
Toppa med chili crisp, sesamfrön och färsk koriander precis före servering.

Inga kommentarer:
Skicka en kommentar