4-6 port
1 zucchini
1 aubergine
50 g champinjoner
1 röd paprika
1 gul paprika
1 gul lök
2-3 msk olivolja
500 g krossade tomater
1-3 vitlöksklyftor
svartpeppar, salt och socker
Mitt tillägg: flytande kalvfond och torkad dragon
Gör så här:
1.
Hacka alla grönsaker och vitlöken grovt och skiva champinjonerna.
2.
Hetta upp en kastrull med olivolja och ha i vitlöken.
3.
Lägg ner grönsakerna och fräs, dock ska de inte få någon färg.
4.
Häll över de krossade tomaterna och låt det få småkoka under lock 20-30 minuter.
5.
Rör om då och då och smaka av med salt, svartpeppar och en nypa socker. Jag smakar även av med lite flytande kalvfond och torkad dragon.
HÄR är en italiensk variant på röran.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar