26.7.21

Potatissallad med soltorkade tomater, vit tryffelolja och pesto

 
(bild- och receptkälla)


65 g ruccola
1 kg färskpotatis
1 grön paprika
1 knippe rädisor
1 dl soltorkade tomater
1 dl valfria oliver
1 rödlök
olivolja
vit tryffelolja
salt, peppar

Pestoröra:

3 dl creme fraiche
3 msk grön pesto


Gör så här:


1.

Tvätta och skrubba potatisen, blanda med olivolja, salt och peppar. Rosta i ugnen på 225 grader i ca 20-25 minuter.


2.

Blanda creme fraiche och pesto och ställ i kylen.


3.

Skär paprika, rödlök, rädisor och oliver i mindre bitar, blanda med ruccola och häll över på ett större fat. Tillsätt färskpotatisen och soltorkade tomater. Ringla över vit tryffelolja.


Servera med riven parmesan.



Inga kommentarer: