(bild och recept från arla.se)
Oj så gott! Ett nytt favoritrecept.
4 port.
300 g tagiatellepasta
400 g laxfile
2 dl lättcremefraiche
1/2 tärning hönsbuljong
1 msk flytande honung
rivet skal och saft från 1 lime
svartpeppar
Gör så här:
Koka pastan.
Skär laxen i tärningar.
Blanda creme fraiche, smulad buljongtärning, honung, skal och saft av lime i en kastrull. Låt såsen koka upp. Lägg i laxen och låt koka någon minut.
Servera pastan och krydda med peppar.
Servera med stekt skivad vitlök och squash.
Obs! Jag dubblade såsmängden, men kommer nästa gång att dra ner lite på mängden honung, så det inte blir för sött. Men det var ett barnvänligt och gott recept. Och supergott med vitlöks/squash-tillbehöret.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar