(bild och recept från citygrossmatkasse)
4 port.
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 förp krossade tomater
1 tsk torkad basilika
1,5 dl chilisås
2 msk mango chutney
0,5 tsk sambal oelek
1 krm spiskummin
2 förpackningar skalade räkor på burk
4 tortillabröd
1 dl riven ost
1.
Sätt ugnen på 225 grader.
2.
Skala och hacka lök och vitlök. Lägg i en stekpanna tillsammans med krossade tomater, basilika, chilisås, mango chutney, sambal och spiskummin. Låt puttra ihop. Blanda ner avrunna räkor.
3.
Fördela räkfyllningen på tortillabröden, rulla ihop och lägg i en ugnsfast form. Strö över riven ost.
4.
Gratinera i ugn tills de fått lite färg. Servera med sallad.
Tips!
Servera med vitlöksdressing gjord på fraiche, pressad vitlök och hackad dill.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar