(bild och recept från citygross.se)
Mild och smakrik gryta som inte alls smakade "fiskigt". Bara gott!
4 port.
250 g basmatiris --- jag valde jasminris
1 purjolök
250 g morötter
1 röd paprika
2 tsk flytande margarin
2 dl vatten
0,5 fiskbuljongtärning
2 dl kokosmjölk lätt
1-2 tsk grön currypasta
500 g torsk
salt och peppar
Gör så här:
1.
Koka ris enligt anvisningar på förpackningen.
2.
Strimla purjolök, morot och paprika. Fräs mjukt i margarin i en gryta.
3.
Tillsätt vatten, buljongtärning, kokosmjölk och currypasta. Låt koka upp.
4.
Skär fisken i bitar och lägg ner i grytan. Sjud ca 5 minuter tills fisken är klar. Smaka av med salt och peppar och ev mer currypasta.
5.
Servera med ris.
(1 port = 8 smartpoints enligt viktväktarna)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar