1.2.17

Fisk i kokosmjölk





(bild och recept från citygross.se)



Mild och smakrik gryta som inte alls smakade "fiskigt". Bara gott!



4 port.


250 g basmatiris --- jag valde jasminris
1 purjolök
250 g morötter
1 röd paprika
2 tsk flytande margarin
2 dl vatten
0,5 fiskbuljongtärning
2 dl kokosmjölk lätt
1-2 tsk grön currypasta
500 g torsk
salt och peppar


Gör så här:


1.

Koka ris enligt anvisningar på förpackningen.


2.

Strimla purjolök, morot och paprika. Fräs mjukt i margarin i en gryta.


3.

Tillsätt vatten, buljongtärning, kokosmjölk och currypasta. Låt koka upp.


4.

Skär fisken i bitar och lägg ner i grytan. Sjud ca 5 minuter tills fisken är klar. Smaka av med salt och peppar och ev mer currypasta.


5.

Servera med ris.



(1 port = 8 smartpoints enligt viktväktarna)



Inga kommentarer: