(bild och recept från elsa.elle.se)
300 g spagetti
50 g smör
2 vitlöksklyftor
2 krukor eller ett stort fång färsk salvia
flingsalt, svartpeppar
1.
Koka upp pastavattnet med massa salt i. Koka spagettin riktigt al dente.
2.
Skiva vitlöken och riv isär salvian i mindre bitar. Smält smöret i en stekpanna, häll i salvian, vitlöken, salt och peppar.
3.
Rör runt spagettin och servera direkt.
4.
Ringla över lite olivolja om du vill.
50 g smör
2 vitlöksklyftor
2 krukor eller ett stort fång färsk salvia
flingsalt, svartpeppar
1.
Koka upp pastavattnet med massa salt i. Koka spagettin riktigt al dente.
2.
Skiva vitlöken och riv isär salvian i mindre bitar. Smält smöret i en stekpanna, häll i salvian, vitlöken, salt och peppar.
3.
Rör runt spagettin och servera direkt.
4.
Ringla över lite olivolja om du vill.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar