(bild och originalrecept från citygrossmatkasse)
Min variant av ett citygross-recept. Jisses så gott!
4 port.
200 g tagiatelle
1 rödlök
125 g champinjoner
1 knippe sparris
2 tsk olja
2 dl lätt creme fraiche tomat & basilika
30 g riven parmesan
80 g lufttorkad skinka
Gör så här:
1.
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
2.
Klyfta lök och champinjoner, skär sparrisen i 2 cm långa bitar.
3.
Hetta upp oljan i en kastrull, fräs lök, svamp och sparris sakta i 5 minuter.
4.
Vispa ner creme fraiche och vänd i riven ost och pasta, smaka av med salt och svartpeppar (gärna nymalen).
5.
Lägg upp på tallrikar och toppa med lufttorkad skinka.
Originalreceptet hittat du HÄR (<--länk) observera att receptet jag länkar till är ett 2 portoners recept
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar