20.5.17

Tagiatelle med lufttorkad skinka och sparris






(bild och originalrecept från citygrossmatkasse)



Min variant av ett citygross-recept. Jisses så gott! 



4 port.


200 g tagiatelle
1 rödlök
125 g champinjoner
1 knippe sparris
2 tsk olja
2 dl lätt creme fraiche tomat & basilika
30 g riven parmesan
80 g lufttorkad skinka



Gör så här:


1.

Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.


2.

Klyfta lök och champinjoner, skär sparrisen i 2 cm långa bitar.


3.

Hetta upp oljan i en kastrull, fräs lök, svamp och sparris sakta i 5 minuter.  


4.

Vispa ner creme fraiche och vänd i riven ost och pasta, smaka av med salt och svartpeppar (gärna nymalen).


5.

Lägg upp på tallrikar och toppa med lufttorkad skinka.



Originalreceptet hittat du HÄR (<--länk) observera att receptet jag länkar till är ett 2 portoners recept





Inga kommentarer: