(bild och recept från citygrossmatkasse.se)
4 port.
500 g laxfilé med skinn
Kryddpasta:
1 msk olja
1 tsk smoked paprikapulver
1 tsk spiskummin
2 krm chilipulver
0,5 tsk salt
Kall örtsås:
2 dl gräddfil
1 msk lättmajonäs
1-2 tsk franska örter
4 tortillabröd medium
sallad
1 röd paprika
0,5 ask körsbärstomater
Gör så här:
1.
Sätt ugnen på 175 grader.
2.
Blanda ihop kryddpastan.
3.
Lägg laxen i en ugnsform med skinnsidan nedåt och bred kryddpastan på ovansidan. Sätt in i ugn ca 20-25 minuter.
4.
Rör ihop örtsåsen.
5.
Skrapa av laxköttet från skinnet med hjälp av en gaffel. Fördela i tortillabröd tillsammans med sallad, örtsås, paprika och tomat.
Njut!
(1 port = 14 smartpoints enligt viktväktarna)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar