16.3.17

Pulled laxwrap






(bild och recept från citygrossmatkasse.se)



4 port.


500 g laxfilé med skinn


Kryddpasta:
1 msk olja
1 tsk smoked paprikapulver
1 tsk spiskummin
2 krm chilipulver
0,5 tsk salt


Kall örtsås:
2 dl gräddfil
1 msk lättmajonäs
1-2 tsk franska örter


4 tortillabröd medium
sallad
1 röd paprika
0,5 ask körsbärstomater



Gör så här:


1.

Sätt ugnen på 175 grader.


2.

Blanda ihop kryddpastan.


3.

Lägg laxen i en ugnsform med skinnsidan nedåt och bred kryddpastan på ovansidan. Sätt in i ugn ca 20-25 minuter.


4.

Rör ihop örtsåsen.


5.

Skrapa av laxköttet från skinnet med hjälp av en gaffel. Fördela i tortillabröd tillsammans med sallad, örtsås, paprika och tomat.



Njut!



(1 port = 14 smartpoints enligt viktväktarna)




Inga kommentarer: