4 port.
Ingredienser
Ca 600 gram kycklingbröstfilé
1 msk smör
1 tomat
2 msk dijonsenap
1,5 dl crème fraiche
0,5 vitlök
1 tsk basilika
0,5 tsk salt
1 krm vitpeppar
4 portioner ris
Riktigt gott. Men såsen var snålt tilltagen. Öka mängden om du som vi gillar sås!1 msk smör
1 tomat
2 msk dijonsenap
1,5 dl crème fraiche
0,5 vitlök
1 tsk basilika
0,5 tsk salt
1 krm vitpeppar
4 portioner ris
Så här gör du
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Dela kycklingfiléerna på längden. Stek dem i smör så att de får en fin yta.
- Skiva tomaten tunt. Lägg filéerna i en ugnsfast form och lägg på tomatskivorna.
- Rör ut senapen i crème fraiche och pressa i vitlöken. Krydda med basilika, salta och peppra. Häll över kycklingen. Laga i ugn i 20-25 minuter.
- Koka ris enligt anvisningarna på paketet.
(Originalrecept och bild från citygrossmatkasse)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar