Smarrig förrätt.
4 port.
1 burk kräftstjärtar i lag
1 dl creme fraiche
4 msk majonäs
1 hackad rödlök
Dill
Gräslök
salt, peppar
12 skivor vitt formbröd
tomat, gurka, citron, laxskiva eller valfritt att dekorera med
Häll av kräftspadet och hacka kräftstjärtarna. Finhacka rödlök, dill och gräslök. Blanda kräftstjärtar, rödlök, gräslök, majonäs, creme fraiche och hälften av dillen.
Tag med hjälp av ett glas ut cirklar av brödskivorna. Tre cirklar per bakelse, lägg röran emellan. Bred lite creme fraiche runt sidorna på de hoplagda bakelserna och rulla i finhackad dill (och ev. finhackad gräslök).
Dekorera ovansidan efter behag. Med gurka, tomat, citron, lax...
Förbered gärna hopsättningen av bakelsen och ställ kallt under plastfolie. Dekorera precis före servering.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar