28.4.10

Pizza-topping-tips!

Här kommer lite pizza-topping-tips från Ica.

Värm ugnen till 200-225 grader.
Lägg den färdiga pizzabotten på bakplåtspapper på en plåt. Börja med att breda på ett tunt lager färdig pastasås - t ex Ica pastasås med basilika.

Alternativa toppings;

1.
Strimlad skinka
skivade färska champinjoner
gorgonzola

2.
Skivad salami
tunt skivad rödlök eller silverlök
riven pizzaost

3.
Serranoskinka
rostad paprika
mozzarella
Toppa med pinjenötter efter gräddningen

4.
Skivad salami
jalapenos
riven pizzaost

5.
getost
rödlök
mozzarella
valnötter
Ringla på honung efter gräddningen

6.
Tunna skivor lax
babyspenat
mozzarella
Klicka över riven pepparrot eller lite pepparrotsolja för extra sting

7.
Peperoni
paprika
färska champinjoner
mozarella
Hetare? Droppa på några droppar tabasco

8.
Grönmögelost
mozarella
parmesanflingor
babyspenat
vitlöksolja
Hyvla på tunna skivor av päron efter gräddningen

Grädda i ugn ca 15 minuter - följ anvisningarna på pizzabotten. Strö gärna på ruccola efter gräddningen.

1 kommentar:

Gottegrisen sa...

Måste komma ihåg att det är här jag ska kika in nästa gång vi ska göra pizza!!!

//Linda