Snabblagad och supergod pasta. Sonens favorit, ända sen han varit liten.
Spagetti
I burk kräftstjärtar i lag
2 vitlöksklyftor
matlagningsgrädde
svartpeppar
parmesanost
Koka spagettin enligt anvisningarna.
Skiva vitlöken tunt och fräs den i lite olja. Häll av lagen från kräftstjärtarna och lägg kräftstjärtarna i stekpannan och låt dem fräsa med vitlöken en stund. Obs! Inte för länge, då blir de sega! Häll i matlagningsgrädde och låt det puttra en stund. Rör ner riven parmesanost. Krydda med svartpeppar.
Blanda spagettin och såsen och servera.
Alternativ: Blanda ner hackad dill eller saffran i såsen
1 kommentar:
Hej igen! Det var mycket svartpeppar i receptet....2 ggr!!!
Låter gott, skall jag prova en dag när maken inte är hemma. Har tyvärr strul med kameran, hade tänkt lägga ut tårten med bild och recept men det får bli senare. men här kommer receptet till dig:
50 g smält smör, 2 ägg, 2 dl socker, 3 dl vetemjöl, 2 tsk bakpulver, 2 tsk vaniljsocker, 1 dl kall mjölk. Gräddas i 175 gr ca 35 min. Kram Maria
Skicka en kommentar