24.7.25

Brynt smörstekt ravioli med burrata och tomatsallad

 




1 förpackning färsk ravioli
en rejäl näve färska coctailtomater
25 g smör för stekning
1 burrata
1 dl marconamandlar, grovhackade
2 msk vitvinsvinäger
1 kruka färsk basilika, finhackad
nymortlad svartpeppar
lite olivolja för topping


Gör så här:

1.

Börja med tomatsalladen, skär tomaterna på hälften och ringla olivolja, salt, svartpeppar och lite vitvinsvinäger. Ställ åt sidan.

2.

Stek upp ravolin så den får yta.

3.

Lägg upp på tallrik, varva med tomaterna.

4.

Fördela en burrata i mitten av tallriken.

5.

Ringla olivolja och toppa med grovhackade marconamandlar, basilika och nymortlad svartpeppar.


Servera och njut!
Perfekt som förrätt.



Inga kommentarer: