(bild och recept från citygrossmatkasse)
4 port.
2 dl ris, okokt
500 g lax
1 st gul lök
1 vitlöksklyfta
2 st morötter
2 tsk flytande margarin
1 tsk paprikapulver
1 tsk dragon
1 tsk oregano
2 krm cayennepeppar
1 burk krossade tomater
1 st grönsaksbuljongtärning
1 krm socker
2 krm svartpeppar
Gör så här:
1.
Tillaga ris enligt anvisningarna på förpackningen
2.
Ta bort skinnet från laxen och skär den i 2 cm kuber. Skala och hacka lök, vitlök och morötter.
3.
Hetta upp margarin och fräs paprikapulver, dragon, oregano och cayennepeppar några sekunder. Lägg i lök, vitlök och morötter och stek några minuter.
4.
Tillsätt krossade tomater och buljongtärning, låt puttra 3-4 minuter. Smaka av med socker och svartpeppar. Lägg i laxen och låt allt bli varmt. Servera med ris och sallad.
Supergott!
(1 port = 10 smartpoints enligt viktväktarna)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar