4.8.13

Breakfast taco


Galet gott! Perfekt brunchmat.

3 port. 

6 små tortillas

4 ägg
2 dl röd mjölk
2-3 dl riven prästost

3 tomater
1 näve koriander

9 baconskivor
Honung
Oregano
Chilipulver

Salt
Peppar
Lime

Lägg 9 baconskivor i en ugnsfast plåt. Pudra lätt med oregano och chili. Ringla lite honung över och kör i ugnen tills det fått fin färg. Låt rinna av på hushållspapper.
Kärna ur tomaterna (eller använd körsbärstomater) och hacka fint. Blanda med koriander och smaka av med salt, peppar och lite lime.
Rör sedan ihop ägg och mjölk. Dra några varv med svartpepparkvarnen. Kör på medelvärme i pannan till du fått en fin äggröra. Smaka av med salt och rör sedan in prästosten.

Servera med tortillabröd, hot sauce, svart kaffe och apelsinjuice.

(receptet kommer härifrån)


Inga kommentarer: