4 port.
600 g kycklingfilé
1 msk olja
salt och peppar
1 tomat
3 msk hackad basilika
3 msk dijonsenap
2 1/2 dl matlagningsgrädde
2 vitlöksklyftor
4 port tagiatellepasta
1.
Sätt ugnen på 200 grader.
2.
Bryn kycklingfiléerna runtom i oljan så att de får fin färg. Krydda med salt och peppar. Lägg dem i en ugnssäker form.
3.
Skiva tomaten tunt och lägg på kycklingfiléerna. Strö över basilikan. Rör ut dijonsenapen med grädden och pressa i vitlöken. Häll det över kycklingen. Sätt in mitt i ugnen ca 15 minuter eller tills kycklingens innertemperatur är 72 grader. (Kyckling i mindre bitar går fortare att tillaga).
4.
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
5.
Servera gratäng och tagiatelle.
(Recept från Icas billiga veckan meny)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar