4 pers
400 g pasta penne
100 g gorgonzola
200 g fläskfilé
2 vitlöksklyftor
2 msk smör eller margarin
salt och peppar
3 dl matlagningsgrädde
hackad persilja
1.
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
2.
Skär osten i mindre bitar. Strimla fläskfilén. Skala vitlöken.
3.
Smält matfettet i en stekpanna. Bryn köttet, pressa över vitlöken, salta och peppra.
4.
Lägg osten i en kastrull och låt smälta på svag värme. Tillsätt grädden, rör om, koka upp och smaka av med salt och peppar. Häll såsen i en uppvärmd stor serveringsskål. Blanda ner den heta avrunna pastan.
5.
Vänd sist ner köttet och strö över rikligt med persilga. Servera genast.
2 kommentarer:
Va gott det ska bli...kram Milla:)
Låter supergott!
//Linda
Skicka en kommentar