4 port.
500 g benfri fläskkotlett i bit
2 tsk kinesisk soja
1/2 msk olivolja
1/2 tsk salt
2 krm nymald svartpeppar
1 tsk franska örtkryddor
1 msk provensalsk senap
ca 30 g smör i tunna skivor
1 msk hackad persilja
1.
Skär köttet i 4 tjocka skivor, ca 2 cm. Blanda soja och olja och pensla kotletterna. Salta, peppra och strö över örtkryddorna.
2.
Grilla på grill eller i grillpanna ca 2 min, vänd köttet och bred senap på ovansidan. Fortsätt grilla 2 min. Lägg på en tunn skiva hyvlat smör på varje köttbit. Strö över persilja.
Mmm... så gott! Hoppa inte över smör och persilja, det var verkligen pricken över i!
(Bild från theperfectpantry.com)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar