(bild- och receptkälla: tasteline.com)
4 port
400 g pasta
4 st schalottenlökar
1 st vitlöksklyfta
2 msk olivolja
1 dl färskost, naturell eller örter
200 g babyspenat
200 g kallrökt lax
4 msk riven parmesanost
1 st citronskal, rivet
svartpeppar
Gör så här:
1.
Strimla laxen. Hacka löken och vitlöken. Fräs löken i oljan några minuter.
2.
Tillsätt färskost och spenat och låt spenaten mjuknaen aning. Det tar några minuter.
3.
Blanda ner den kallrökta laxen och rör runt. Blanda direkt med nykokt pasta.
4.
Riv över parmesan, citron och dra några varv med pepparkvarnen.
Suuupergott! Jag använde naturell färskost och det blev milt, men ändå smakrikt.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar